برای تهیهی این غذا به برنج، گوشت قلقلی سرخ شده، گشنیز خرد شده، نمک و روغن، برگ کاهو و تخم گشنیز آسیاب شده نیاز داریم.
مواد اولیه
برنج یک کیلوگرم
گوشت قلقلی سرخشده نیم کیلوگرم
گشنیز خرد شده یک کیلوگرم
روغن و نمک و برگ کاهو به میزان لازم
تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
* برنج را خیس کرده، آبکش میکنیم.
* ته قابلمه
برگهای کاهو گذاشته، سپس لابهلای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری
از گوشت را برای تزئین نگه میداریم) و برنج را دم میکنیم.
* برای تهیهی گوشت قلقلی کمی پیاز را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم.
* در اواخر طبخ برنج کمی گشنیز خشک کوبیده ریخته تا پلو خوشطعم شده و عطر خوبی داشته باشد.
بخش تغذیه و آشپزی تبیان> بخار شوی شارک استیم ماپ> شارژ موبایل با باطری> دستگاه تسفیه آب خانگی تاپ ول 7 هفت مرحله> کمربند لاغری استیم اوبلت اصل آلمان> کمربند لاغری استیم اوبلت> شلوارک ویبره حرارتی 6 موتوره اصل> ترازوی دیجیتال شیشه ای> چرخونک> ماساژور صندلی اتومبیل> دمپایی افزایش قد اصل برزیل> دستگاه رفع خستگی و حجامت (بادکش)> ماساژور کف پا
- ۹۰/۰۶/۲۳